Hetken Uituaan Hän Suunnisti Kohti Laituria Joka Oli Noin Viiden Metrin Päässä Aidasta Minkä Takana Kykin.

Kävelimme, koska matkaa ei ollu paljon ja halailimme ja suutelimme tämän tästä.

Huoneeseen päästyä, olimme kiinni toisissamme. Join olueni ja lähdin huoneistooni lepäämää. No, ruokaahan siltä saarelta löytyy ja vatsa täynnä maleksin katua ja päätin poiketa yhteen hämyiseen paikkaan oluelle. Menen Berliiniin häntä tapaamaan ja odotan kiihkolla kesää ja yhteisiä rakasteluhetkiä.

Joka sykäyksellä Kyrpäni tuntui purkavan laavaa ja tajuntani sumeni hyvänolon tunteen vyöryessä lävitseni. Hän siveli niskaani ja painoi poskensa kiinni omaani ja hyräili. Tanssin loputtua pyysin 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla hänet omaan pöytääni, olisi kiva jutella. Hän puristi kinua ja sanoi, mennään heti.

deitti treffit

Tunnustelin etusormellani pillua joka olikin jo kostunut lupaavasti.

Päästyämme Kirsin huoneen ovesta sisälle, hän painautui heti minua vasten ja aloimme suutelemaan täysin vailla estoja.

Olimme seurustelleet muutaman kuukauden ajan viitisen vuotta sitten mutta vaikka seksipuoli toimi meidän välillä erinomaisesti, yhteiselo muuten ei toiminut. Kirsin koko vartalo jännittyi ja hän laukesi pitkän huokauksen saattelemana työstässäni hänen klitoristaan.Kirsin tukka valui naamalleni hänen huohottaessaan korvani juuressa, pillun puristellessa kaluani ja rintojensa hinkatessani rintaani vasten. Kirsi hyväili pilluaan lisätessäni tahtia.

Kirsi siirtyi huoneen eteisestä sängylle istumaan ja minä seurasin perässä. Kun alkoi tuntua siltä etten kestä enää, pyysin Kirsiä lopettamaan ja painoin hänet sängylle selälleen. Ahmin hänen herkullisia rintojaan käsieni hakeutuessa taas Kirsin hameen alle upeaa peppua tutkimaan kovettuneen kaluni painaessa jo uhkaavasti Kirsin lantiota vasten.

Parasta musaa ensideiteillä on vastanneista 19 % mielestä rnb, 16 % mielestä rock ja 13 % mielestä jazz. Joku tykkää ottaa musiikin suhteen riskejä: ”Parasta musaa ensimmäisillä deiteillä on Se Härnääminen Kävi Eroottisen Puolen Rajoilla Ja Se Sai Minun Pikkuveljeni Heräämään. jodlaus.

Lähteet… http://www.city.fi/suhteet/9+tapaa+tehda+vaikutus+ensitreffeilla/7994

Kesämökillä

Vaatteet pois ja suoraan uimaan. Hetken uituaan hän suunnisti kohti laituria joka oli noin viiden metrin päässä aidasta minkä takana kykin. vastasin.Kohta huomasin naapurin rouvan haravoivan nurmikkoa pieniin bikinin alaosiin pukeutuneena, rinnat paljaana, ja mitkä rinnat, useana yönä olin runkannut itseni uneen ajatellen naapurin Maijan täyteläisiä rintoja. Muuten 40+ Nainen Ja Helsingin Yöelämä alapää oli ajeltu aivan posliiniksi.

“Öh, niin no…” minä sopersin.

Tulin vähän virkeämpänä pois vedestä kun huomasin rantahiekalla pikkuveljeni jättämiä leluja ja päätin mennä keräämään ne pois rumentamasta muuten siistiä rantaa.Ja nyt ne olivat siinä paljaana minun tarkasteltavinani.

“Ei hassumpaa.” Lämpötila varmaan 35 astetta kun tulin kesämökille.

“Juuso, nyt on sinun vuorosi…” Maija masturboi edessäni… kun leikkiä oli kestänyt hetken Maijan selkä kohosi kaarelle ja pää kääntyi suoraan minua kohti ja katseemme kohtasivat.

deitti treffit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s