Sitten Siirrän Piiskan Hyväilemään Reisiesi Sisäpintoja…

Maistelen kovia nännejäsi, riisun kypäräsi ja tartun pehmeisiin hiuksiisi sekä suutelen ahnaasti kosteita huuliasi. Makaat pöydällä puolialastomana, selkä kaarelle jännittyneenä, kätesi huitaistaessa ratsastuskypärän jonnekin lattialle. Sitten siirrän piiskan hyväilemään reisiesi sisäpintoja…

– Niin…

Kun olen leikkinyt tarpeeksi, riisun takkini ja avaan housuni, päästäen täysin valmiina olevan kaluni vapauteen.

– Ai sinäkin haluaisit ratsastamaan..?

– Itse olet rontti kun karkasit sängystä. Huuleni vaeltavat olkapäilläsi http://treffipalveluq1n.tosaweb.com/han-sanoi-myos-etta-olisimme-voineet-naida-toisinkin-pain-mutta-mina-nukahdin-joten-han-katsoi-parhaaksi-lahtea-nukkumaan-itsekin ja niskassasi, toinen käteni hyväilee pikkupöksyjen peittämää pakaraasi, toisen käden lipuessa etupuolelta pikkuhousuihisi, tavoittaen pehmeää karvoitusta…

– Että edes voitkin ehdottaa moista, odottamista miehelle joka riutuu tuskasta.

seuranhaku

Se oli varmasti kolme senttiä pidempi kuin miehelläni ja pilluni kastui saman tien kuin näin sen. Aah, pääsi suustani. Kokeneena miehenä hän näykki ja puri rintojani taivaallisesti.

Kello oli kahdekan maissa, kun appi lopetti remonttihommat ja kävi suihkussa. Omatunto kalvaa, mutta seksiä olemme apen kanssa harrastaneet edelleen. No, mies lähti töihin ja soitti sitten tunnin kuluttua että täällä menee kyllä aamuyöhän. Hän kuulemma tulisi heti Ilmaiset Nettitreffit >>Nettitreffit takaisin saatuaan työasiat kuntoon, ehkäpä jo saman illan aikana, kuitenkin viimeistään aamulla. Täyteläiset pyöreätä rintani ryöpsähtivät esiin ja appi painoi suunsa koville nänneilleni. Hätkähdin. Hänen iso kyrpänsä kulki märässä vitussani, niin että litinä kuului samalla kun käden leipoivat rintojani.

Palvelin setää

Odotin. Hän vei kätensä rinnalleni Kokemuksia & Tietoa ja puristi voimakkaasti nännistäni. Yökkäilin välillä mutta se ei haitannut häntä. Sperma lensi päälleni ja sotki minut. Jalkani kahlittiin ylös ketjuihin ja kädet kiinnitettiin niskan takana olevaan remmiin. Oloni oli kiimainen ja kaipasin kunnon panoa. Rinnat saivat kivuliaan käsittelyn ja äkkiä hän löi minua pepulleni avokämmenellä. Sain vedettyä henkeä ja kuolaa valui suustani. Olin täysin avuton ja hieman peloissani tuntemattoman isännän vallassa. Onneksi olin voidellut itseni.

Kiimainen kuritus

Hän pitää minua siinä sylissään, veden hieroessa minua ja käteni puristaessa Hänen elintään. Hän naurahtaa kerjäävälle ja vaativalle ynähdykselleni ja nousee sitten ylös mennen takaisin tuolille istumaan ja katselemaan, kun olen siinä avuttomana ja kiimaisena, vailla tyydytystä, haluten ja kaivaten.

Hän kiusaa minua sormellaan niin kauan kunnes olen aivan lähellä orgasmia ja lopettaa sitten vähän ennen kuin tulen. Lopulta Hän kurottaa taakseni ja irrottaa märät, jäykät köydet käsistäni. Hän kumartuu suutelemaan minua kasvoillemme valuvan veden läpi. Hän kiertää kätensä ympärilleni ja vie minut vesihanan alle. Koska suukapula estää minua nielemästä kunnolla ja samalla lisää syljen eritystä, ei kestä kauaa kun kuola alkaa valua suupielistäni, leualleni, valuu siitä kaulalleni ja tippuu rinnoilleni. Huudahdan yllättyneenä ja huudahdukseni jatkuu heti mielihyvästä kertovana voihkaisuna. Hän nostaa minut sylistään ja auttaa minut istumaan suihkun alle, nojaamaan viileää seinää vasten tullen eteeni polvilleen. Hän ottaa kätensä pois ja tunnen Hänen liikkuvan ohitseni eteeni. Hän levittää jalkani aivan auki, nostaen ne ylös voidakseen siirtää minut veden alle. Hän kumartuu ja nostaa minut syliinsä, jolloin tunnen Hänen elimensä olevan aivan kova. Hän tulee uudestaan luokseni ja irrottaa minua paikallaan pitävät köydet, jättäen silmäni ja käteni kuitenkin sidotuksi.

Hän katselee, kun painan nolona pääni alemmas, saaden vain lisää kuolaa valumaan suustani.

Hän ottaa minut puolittain syliinsä istumaan lattialle. Hän kääntää olohuoneen tuolin niin että istuutuessaan siihen Hän voi katsella minua.

seuranhaku

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s