Heräsin Vasta Aamulla Vaimoni Ääneen Joka Kuului Vessasta.

Saunatupa ei ollut järin suuri, mutta tupaan mahtui pöydän, kaapin ja takan lisäksi vuode.
Jonkun aikaa höpisimme asioitamme kolmistaan kunnes minäkin ajattelin painua nukkumaan poikaystäväni viereen, olisi ihana käpertyä hänen kainaloonsa kun olimme kumpikin vielä saunanraikkaita. Olimme soudelleet, uineet, kalastaneet ja litkineet siideriä ja olutta pitkin päivää.

Esko maata röhnötti päälläni. Sormi työntyi vääjäämättä sisääni ja Jarmo liikutteli sitä Hieronta Tallinnassa, Osa 2 edestakaisin samaan tahtiin kuin toista sormeaan pillussani. ”Ihana perse, tätä mä haluun” kuului jalkojeni välistä ja kun katsoin alas näin Jarmon kiimaiset silmät reisieni välissä. Jarmo piti oikeasta jalastani kiinni, Esko vasemmastani, Lasse painoi olkapäistäni ja selästäni niin etten saanut itsenäni http://seksiseuraanaisistaq3.crimetalk.net/ja-sen-etumuksessa-oli-jarisyttava-kohoutuma liikutettua karkuunkaan vaan miehet saivat täysin vapaasti Oulun Ammattikorkeakoulu :: Päiväkahvit levitellä jalkojani ja kurkkia pilluuni. Tänään saat kyrpää niin että tiedät saanees, saatana”

Esko sai housuni pois ja nyt jos koskaan otti päähän kun olin Jusaa varten ajellut alapääni täysin karvattomaksi, ajattelin jotenkin ettei miehiä olisi kiihottanut tilanne niin paljoa jos olisin jättänyt karvat ajelematta.Itse olin kahdeksantoista ja poikaystäväni kaksikymmentä. Yritin kiemurrella irti Esko otteesta, mutta hän oli tosi isokokoinen ja vahva, ei siis tullut kuuloonkaan että olisin onnistunut. Loppujen lopuksi meitä oli jäljellä enää sitkeimmät valvojat, eli minä, Esko ja Eskon kaksi kaveria, Jarmo ja Lasse.

seksiseuraa helsinki

Tullessani takaisin huomasin kuinka vaimoni peitto oli vain puoliksi hänen päällään. Sanoin että eiköhän tämä ollut nyt tässä ja kiitin Pekkaa. Istahdin Pekan viereen ja sanoin hänen saaneen jo haluamansa, joten nyt poistetaan kuva. Heräsin vasta aamulla vaimoni ääneen joka kuului vessasta. Nousin vuorostani vessaan ja huomasin, että alasängyssä oli nukuttu.

Nousin ylös ja kysyin vaimolta, että oliko hän laskenut alleen, kun sänky oli märkä. Seisoessani hänen pillunsa näkyi vähän vaikka hytissä melko hämärää olikin. Tietenkin hän halusi kaiken lisäksi kiivetä yläpedille, jotta saisi nukuttua rauhassa.

Velkajärjestely

– Hiljaa! Mies käy uudelleen sohvalle ja nostaa jalkansa ylös.

——————————————————————-

…ja palautetta saa lähettää edelleen
Sari ja hänen miehensä sopivat, että mies muuttaa pois kotoa muutamaksi päiväksi, kunnes velka-asiat on saatu sovittua kuntoon. Hän on kyllä tervetullut, jos jaksaa kuunnella pieniä tarinoita lutkahtavasta vaimostaan, joka tekee suulla sitä, mitä vain halvimmat huorat tekevät ja jakaa persettään ilmaiseksi.

– Koska ne pitää olla maksettuna, Sari kysyy hätääntyneellä äänellä. Mitä minä mihinkään liityn? Ole kotona tänään kello 19.00 huolellisesti meikattuna.

Kerrankin kunnolla 4

Minä tiesin olevani Jussin! “Näiden miesten joiden sperma on tässä kupissa, näiden miesten jotka sinua ovat naineet, ja tähän kuppiin lahjansa antaneet. Minut asetettiin polvilleni Jussin viereen…

Jarkko ilmoitti, että nyt ollaan valmiit finaaliin. Mutta Jussin kainaloon jotenkin eksyin, vai hakeuduin? Tämän lasin juotuasi lupaudut Jussin puolisoksi ja hänen tahtoonsa”.Mitäs tää nyt sit on? Minä haluan miehen itselleni, ja olen jo nyt mustasukkainen hänestä! No se nyt vaan on semmonen, että me kaikki naidaan sua, mut spermat lasketaan tohon kuppiin, ja kun sultakin tulee niin siihen samaan kuppiin sinäkin…mitä tää nyt on? Vastasin “kyllä” ja join kupin tyhjäksi…. Saisin vihdoinkin olla minä Kaapista ulos ja heti mies?

seksiseuraa helsinki

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s