Tää Tapahtui Kaks Viikkoa Sitten Kun Oli Mun Pyykki Vuoro.

Takimmaisena ovesta näkyi hylly, jossa oli mitä erilaisimpia hieromasauvoja ja tekopeniksiä, osa moottorilla, osa ilman, mustia, punaisia ja klassisen vaaleita, ehkä 10-20 yhteensä. Työnsin vielä kerran hyvin syvälle pilluun kunnes päätin, että vetäysyin sivummalle lepuuttamaan kaveriani, sillä en halunnut vielä laueta. Syynä oli tietysti paahtava auringonpaiste, jonka vaikutusta lisäsi entisestään autoni epäkuntoinen ilmastointilaite ja takana olevat, jo ajetut, 200 kilometriä. “Voi eiTe olette varmasti Sakari ja Hanna, käänsin katseeni edelleen kauniisti ja kutsuvasti hymyilevään Hannaan. Kaikki mukavasti istuen ja ikään kuin olisimme siinä vain istuneet koko illan rauhallisina. .Nyt Hanna avasi ensikertaa itse keskustelun ja kertoi heidän muuttaneen alueelle vasta puolivuotta sitten ja että huonekalut olivat heidän molempien entisistä asunnoista ajalta, jolloin he eivät vielä toisiaan tuntenut ja asuivat nyttemmin kariutuneissa ja lapsettomissa avioliitoissaan.

ilmaista seksiä

Leikin hetken hänen kanssaan, kiusoittelin häntä. Hän aloitti kovan panemisen, voisin sanoa perseeni tikkaamisen…. Hän pani aika kauan ja uskon että jos joku oli oven ulkopuolella käytävässä, varmasti tiesi mitä siellä tapahtuu.Mies vain moikkas rennosti ja yritti pidätellä hymyään, mutta ei oikein onnistunut siinä.

Lopulta laukesin ensimmäisenä, koitin laueta omaan käteeni ettei spermat lennä pesutuvan lattialle, mutta ei se onnistunu. Hän imi ja nuoli kaluani, samalla tunsin hänen vehkeensä reiälläni, pienellä lantioliikkeellä työntyen sisään ja Hieronta Tallinnassa, Osa 2 sitten taas ulos. Lattialle lensi monta isoa lastia.

Istahdin ihan pöydän reunalle, niin että hänen vehkeensä oli sopivasti reikäni kohdalla.

Tää tapahtui kaks viikkoa sitten kun oli mun pyykki vuoro.

Te feministit ette todella taida sokeassa omahyvaisyydessanne ymmartaa, kuinka kauaksi teidan nakemyksenne ovat vaaristyneet ja kieroutuneet? 11.07.2015 – 12:34 kayttaja xx (ei varmistettu) No empa ymmarra enka feministiksi kylla itseani lue.

Lähteet… http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/07/08/vaarinkasitys-suomalaiset-harrastavat-jatkuvasti-parempaa-seksia

Synttärit 2

Se on kuitenkin jo eri tarina.
Sen pois lupsahtaminen tuntui hyvältä ja avoin persereikäni naisten katseltavana kiihotti valtavasti.

Tove oli todella märkä ja liukas joten kullini painui kerralla pohjaan. Tove pyysi olemaan varovainen vaikka tunnustikin, että ei tämä ensimmäinen vierailu sille puolelle ole.Käytin ajan hyväkseni ja nuolin pyllyreikää.

Kaluni seisoi niin, että pelkäsin sen alkavan napsumaan kun levittelin vaseliinia hehtaariperseelle ja sormellani uittelin sitä sisälle suoleenkin.

– Tuon kaiken Kiihottavia Kuvauksia Kimppakivasta saat litkiä suuhusi, että opit sperman maun ja sitten otetaan sinulta suihin ja niellään kaikki, Tove lupasi. Tove kannusti minua nauttimaan ja naimaan oikein kunnolla hänen hehtaaripersettään.

– Miltä tuntuu, haluaisitko vielä isomman sauvan sisääsi vai ihan oikean kyrvän, Tove kyseli.Naiset antoivat sauvan surista perseessäni ja liikuttelivat sitä edestakaisin.

ilmaista seksiä

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s