Katson Ikkunaan, Kuinka Salama Repii Taivasta.

Matka taittui mukavasti rupatellessa, Liisan kertoillessa itsestään ja kysellessä minusta. Ajattelin hieman kiusoitella tätä ihanaa vanhempaa naista. Ajatukseni alkoivat laukata, enkä voinut sille mitään, että pikkuveli alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Välillä hän upotti kyrpäni suuhunsa imien villisti. Liisa kertoi ensin suuttuneensa kun yritin naida häntä peppuun, mutta näin jälkikäteen sanoi olleen aivan mahtavan tuntuista. Hän sanoi, että minun pitäisi varmaan lähteä samalla katsoen housuissa pullottavaa kaluani. Liisa ulisi, varmaankin kivusta ja nautinnosta.

treffipalvelu

Ja voi sitä tunnetta kun ensi kerran sain painaa kyrpäni tuohon lemmenluolaan. Mutta ei auttanut muuta kuin purkaa saunalta vanhoja lauteita pois ja tottakai raapaisin toisen sääreni johonkin naulan kantaan ja siihen tuli verta vuotava haava johon Lappeenrantalaiset Miehet Etsivät Innokkaasti Masturbointiseuraa – Nettikartalla Myös Uimahallit oli saatava jotain ensiapua ja puhdistaa se johon päätin pyytää apua Heliltä.

Tämän jälkeen Helin kysyessä minua mökilleen tai kotiinsa korjaushommiin se ei tuntunut enää yhtään vastenmieliseltä ja sinä kesänä ei pillusta ollut puutetta ja tutustuin myös muutamaan Helin ystävättäreen jolloin pääsimme myös kokeilemaan ryhmäseksiä.

– Älä nyt ujostele minua minä otan täällä aurinkoa aina tässä asussa, Heli selitti alastomuuttaan.

Ja vaikka olin äsken suihkuttanut spermat Helin kasvoille jaa suuhun niin kullini kovettui pian taas täyteen valmiuteen.

Mutta se oli vasta alkua ja Aikuisten Online Chat Heli johdatti minut makuuhuoneeseen ja asettui selälleen vuoteelle levittäen reitensä ja avasi vitunhuulet aivan levälleen jolloin näin hänen kosteutta tihkuvan pillun aivan avoimena.

– Tule mun sisään.

Seisokkini ei tietenkään jäänyt Heliltä huomaamatta ja hän laski kätensä haaroihini ja alkoi hieroa kullia housujen päältä.

Orvokki Kemppainen (oikealla) tarvitsee Kouvola-kaverin auttavaa kättä päästäkseen teatteriin. Nain tilaat kaverin Soita numeroon 020 615 5511 tai laheta sahkopostia osoitteella yhteisotyo@kouvola.fi Kerro, mihin tapahtumaan haluaisit osallistua tai pyyda ehdotusta. Kouvola-kaveri varaa liput, ottaa sinuun yhteytta ja sopii, missa ja mihin aikaan tapaatte.

Lähteet… http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/11/01/Teatteriseuraa%2520vailla%2520%25E2%2580%2594%2520ota%2520Orvokista%2520mallia%2520ja%2520pyyd%25C3%25A4%2520mukaan%2520Kouvola-kaveria%2520/2016221440044/4

Iltakävelyllä 3

Suunnittelin jo keksiväni tekosyyn lähteä selvittämään työasioita toimistolle, mutta hautasin idean samantien kun ilmestyit ovelle kylmä siideri kädessäsi.

Ajettiin 70 km maalle ja saavuttiin sun mökin pihaan. Purettiin tavarat ja istahdin hetkeksi sun sohvalle. “1 uusi viesti” luki puhelimessani. “Tuo Fazerina-suklaata, jooko.” sanoin. Olinhan mä tulossa reissuun mukaan, mutta tilanne ahdisti vietävästi kun tiesin taas näkeväni sun ihanat silmät, sun luonnonkiharat hiukset ja koko sun jumalaisen olemuksesi.Liian paljon.” sä sanoit. Kävelin ulos autolleni ja mieheni seurasi perässä. Aloit naimaan minua suuhun varmoin liikkein. Voihkin hiljaa sun sormien eksyessä pikkareitteni sisälle. Hyppäsin sohvalta ja nappasin siiderini mukaan.

Jäähyväiset

– Et saa sanoa noin, Julian kiivastuu ja ravistelee minua olkapäistä.Silmäni tallensivat paljasta ihoa, kapeaa vyötäröä ja farkkuja, joista roikkuivat mustat henkselit.

Makaan sängyllä laskien kellosta jäljellä olevia hetkiä.

Mies nai Juliania takaa ja toinen mies hoitelee häntä edestä ja miesten silmät palavat vihasta.

Lasken katseeni häneen ja toivon etten olisi sanonut mitään. Sydämeni haluaa paljastaa minut ja minä taistelen sitä tunnetta vastaan.

Katson ikkunaan, kuinka salama repii taivasta. Julian nousee ylös ja potkaisee lattialla pölyttyvää nallea.Ukkonen oli lähellä.

treffipalvelu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s