Olet Niin Seksikäs, Että Haluaisin Saman Tien Riisutua Ja Repiä Alushoususi Pois Ja Työntää Kaluni Syvälle Sisääsi.

Kourin sitä hellävaraisesti, samalla pörröttäen tukkaasi. Olet niin seksikäs, että haluaisin saman tien riisutua ja repiä alushoususi pois ja työntää kaluni syvälle sisääsi. Se on virittäytymistä siihen hekumalliseen hetkeen, mutta sexi on vain pieni osa tuota n. tunnin kestävää ihanaa aamiaiserotiikkaa.Loppuhuipentumana Laitan sinut eteeni nelinkontin ja laitan terskani jälleen pilluusi johon liukastetta enää tarvita, lotina vain kuuluu kun työntelen kyrpääni edestakaisin pillussasi, hyväillen sormella peppureikääsi, kumpikin odottaa innolla milloin siirrän kyrpäni sinne kireämpään reikään, otan rasvaa sormeeni ja laitan pepun reiän kuntoon kaluani varten.

Aamulla heräät lämpimään tunteeseen pimpissäsi, se huutaa ja haluaa kieltä ja jonkun toisen sormia hyväilläkseen klitoriksesi valmiiksi johonkin suurempaan. Mutta huudat lisää haluamalla kaluni suuhusi, jolloin raotat vetskariani jolloin housustani syöksyy kaluni, joka onkin isompi mitä luulit, tartut siihen hampain ja vähitellen otat sen suuhun kokonaan ja työntelen sitä edestakaisin suussasi. siirryn makaamaan sänkyllesi ja käännät pyllysi suoraan kasvojeni eteen, näin pääsen jälleen nuoleskelemaan pepun reikääsi ja samalla sormiani työntäen pimppiisi, välillä nuolen tai imeskelen klitoristasi samalla puristellen yhä rajummin takapuoltasi. Milloin saan seuraavan kerran tuollaiset Näin Saat Seksiseuraa Oikeasti Netistä kyydit? Kuinka Moni Toteuttaa? Hyppäät suihkuun ja alat virittäytyä tulevaan.Sinä pääset katselemaan kun Kullini töröttää pystysuorassa edessäsi odottaen käsittelyä, otat sen käteesi ja vetelet esinahkaa hiljalleen edestakaisin ja se vain muuttuu suuremmaksi, emmit mahtuuko se enää suuhunikaan ja niin kokeilet sitä suullasi ja huomaat että se on paisunut paksuksi pampuksi jo on hulluna sinusta. Otat vielä Dildon pöydältäsi, jolla hierot klitoristasi samanaikaisesti, näin kliimaksisi on parhaimmillaan ja tulet yhä uudelleen ja uudelleen… . Kuinka Moni Sellaista Ajattelee?

deittipalvelu

Huokailin ja runkkasin omaa kaluani kunnes tunsin terskan pään reiälläni. Teemu kysyi kysyvästi.Siis kun pelastit Joosuan.” Olin ihan kiimassa. Kohdalle, johon poika oli kerinnyt, oli vettä vain vasta vähän yli mun kaulan korkeudelle, joten otin pojan kainaloitten alta kiinni ja lähdin kävelemään kohti rantaa pojan yskien ja itkien valtavalla äänellä.Olin kerinnyt päästä taas jonkinlaiseen horrokseen kun kuulin askeleitten ääniä.

Auto heilui ja mä voihkin kuin viimeistä päivää. Hän moikkasi hieman Seksiseuraa Netistä – Panoseuraa Miehille Ja Naisille virnuillen ja istui viereeni. Avasin oven astuin ulos ja tyrkkäsin oven kiinni ja lähdin melkein hyppien pyörälleni.

Mutta toisin kävi.

We came back with a fellow rescuer named Yvonne from Raven”s Rescue BullyBreed Sanctuary. It was getting dark and we could hear the coyotes in the distance.

Lähteet… http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

deittipalvelu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s