, Hän Kysyi.

Eipä aikaakaan, kun seuraavalla viikolla olin omien asiakkaitteni perässä lähdössä työmatkalle ja autoni hajosi kesken alkumatkan. Sitten kesäkurpitsa tuntui painuvan anuksen uumeniin ja mies kiihdytti viimeiset mahtipanot vaimoni kirkuessa valtavaa kivun sävyttämää orgasmia huutaen suoraa huutoa. , hän kysyi. Olen edelleen hieman hämilläni miten tässä näin kävi.

Tultuani sisään tajusin että nyt olikin jotain tapahtumassa. Nai mua niin lujaa kun pystyt – mä haluun tietää voinko mä näyttää sun taitoja miehilleni!” “Tätä mää sitten haluan lisää … ja paljon?”

seksi deitti

Tunsin kuinka sperma lähti liikkeelle ja ruikin lastini Jennan kurkkuun. Juoksen luokkaan missä muut ovat jo aloittaneet ahkeroinnin. Pienet terhakat rinnat ja tiukka mutta ei muodoton peppu.

Astelen Jennan luokse ja tokaisen tervehdykset jos toiset. Vedän viimeiset savut keuhkoihini ja heitän tumpin polun reunaan. Hiukan epäröiden lähden kävelemään hänen perässään ja hän johdattaa minut koulun yleiseen invavessaan.

En saa mielestäni kuinka haluaisin naida tuota tyttöä edessäni ja huomaan kuinka etumukseni alkaa pullottaa. En vastustele suinkaan ja hän laittaa kortsun terskan päälle ja rullaa suullaan sen loppuun.Tunnit vierivät ja on aika siirtyä kotiin ja olenkin jo lähdössä ovesta ulos kun Jenna huikkaa minua luokseen. Kaivan yhden lompakosta ja hän pyytää saada asettaa sen paikalleen.

In Kiwi App you can ask your friends questions and answer theirs. Kiwi invites your all friend by default. You have to be very professional user to skip automatic invitation.

https://treffitseksi.eu

Lähteet… http://www.city.fi/blogit/lavas/what+is+kiwi+app+on+facebook+and+why+am+i+getting+a+lot+of+invites+for+it+/131165

Loppuottelu

Jokilaisten kengät alkoivat kiiltää. Matkalla pukuhuoneisiin meidän hävinneiden piti ryömiä aidan ali, käytännössä voittajien varpaiden vierestä.

Santeri on vasta vähän alle kahdenkymmenen. Sen olisi luullut näkyvän. Ei ihme, Haluatko Ilmaista Seksiä? että tyttöystäviä oli piisannut. Minä, Santeri ja Pete ja tietysti muijat oltaisiin yhdessä, ja tiettynä marraskuun viikonloppuna tulisi jokilaisten porukasta vieraita. Tyttöystävä Näin Hankin Seksitreffit Netistä 50 Tunnissa piti lisäksi siihen löytää. Tuntui aivan siltä kuin pusseissa olisi kuplinut.Pete karjui eläimellisesti, kun yksi mestareista hääri hänen aukollaan. Sen jälkeen junnut nöyrästi aukaisivat farkkujensa vetoketjun ja laittoivat munat näkyville. Nyt katsomo mylvi.

Jokilaisten porukkaa oli käynyt tällä välin ”siivoamassa” meidän pukuhuonetta. Pian meitä taas nöyryytettäisiin.Petellä ei yleensä ole hirveää pullotusta farkuissa, mutta kun hän käyttää esim. urheiluhousuja, saattaa huomata, että housun sisältöä kyllä on.

Bussissa

Helteinen työpäivä takana, bussi on aivan täynnä.

Suljin silmäni ja annoin mielikuvitukselleni vallan…

(palautetta? Tunnen kuinka hiki putoilee noroina selkääni pitkin, puseron liimautuessa selkääni..

Tämäkö oli minun mahdollisuuteni?

Suljen silmäni ja annan ajatukseni lentää…

Häpeillen vilkaisin ympärilleni, toivoen ettei kukaan huomannut.Hän sulki silmänsä ja nojautui minuun pujottaen kätensä vyötärölle…alkaen hyväillä kylkeäni.

Vieressä istuvan naisen reidet, jotka vahingossa painautuivat omiani vasten alkoivat tuntua kiihottavilta. Vieressäni istuu nainen, joka on yhtä hikinen ja väsyneen näköinen kuin minäkin.

seksi deitti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s