Ajatus Jää Kuitenkin Kytemään Ja Varaamme Ajan Kylpylästä.

Lähdimme ajamaan kohti Kallen omakotitaloa ja Kalle puhui koko matkan kännykkäänsä ruotsiksi. Kummallista että Kalle asui omakotitalossa vaikka olikin vasta 25-vuotias. En pystynyt keskittymään suudelmaan, kun kieli alapäässäni tuntui niin sanoin kuvaamattomalta. Lopetin kenkien riisumisen. Tunsin kuinka kieli kosketti tuota aukkoani ja alkoi tutkia sitä. Näin edessäni kaksi komeaa alastonta Parinvaihtoa – Miksi Ei? miestä kullit pystyssä. Samalla kun hänen sormensa työntyi pilluuni.

– Mitä? Jäimme kahden hetkeksi Jackin kanssa.

ilmaista seksiä

Kaksi miestä ja minä. Molemmista. En tiennyt tulevasta muuta kuin lupauksen. Tuntui kivalta. Imaisenko?
Katselin ja nautin näystä.

Aamulla heräsin neljän käden hyväilyyn. Kuin yhteisestä merkistä nuo värkit lähenivät, toisen otin suuhuni, toisen käteeni ja kohta toinen oli minussa ja hetken päästä toinen, mieheni laukesi minuun.

The brains behind the fashion festival are renowned designer, Weave Dibden Neck of the By Weave Label, and Emily Berlarch of Bohemian traders. Together they recognised the fashion talents flourishing in Central coast, and decided it was time to put a stamp on its credentials to launch an event that celebrated home-grown talent.

Lähteet… Jakoi Ilmaista Seksiä Ja Viinaa Kaikille http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

Jättimela satiiniboxereissa

Mä halusin kuitenki sillä risteilyllä ennemmin vaan juoda ja Aleksiakaan ei tuntunu naisten iskeminen kiinnostavan.
Ku oltiin jonkin aikaa juotu ni esiintymään tuli sellanen bändi mikä ei oikeen kumpaakaan tuntunu kiinnostavan joten päätettiin ottaa lasit mukaan ja mennä hyttiimme. Aateltiin et ne kaks muuta on varmaan koko yön pois. Mä menin ihan paniikkin. Oltiin koulun kanssa laivalla. Se otti sen pyyhkeen ja menin pois vessasta. Se heitti pyyhkeen vessaan ja istuutu mun vatspäiselle sängylle ja napps juomalasin käteensä. Tultiin molemmat vielä kerran. Sanoin et ottaisin silt kanssa suihin jollei sil ois niin iso ettei se mahdu mun suuhun.

Tiukkaan peppuun

Hengityksesi muuttuu raskaaksi ja kuiskaat: – Älä enää.Otan öljypullon ja valutan hierontaöljyä pohkeillesi ja reisillesi. Samalla liu’utan sormeni sisääsi ja tunnen miten kostea olet. Hierojani kehottaa minua riisumaan ja jättämään vain pyyhkeen lantioni ympärille. Vilkaisen sivulleni ja näen urheiluhierojan kääntäneen sinut vatsallesi ja hän hieroo pitkin voimakkain liikkein reisiäsi ja pakaroitasi.

Kohottaudun istumaan ja vedän pikkuhousut hierojani jalasta. Ruiskutan pisarat kalustani peppuusi ja kuiskaan korvaasi: – Rakas.

Vastustat ensin ajatusta mutta suostut lopulta. Varaamme seuraavana päivänä hieronnat. Työntelen hitaasti kaluani pitkin peppuasi ja vastaat työntöihin puristelemalla pakaroillasi kaluni vartta. Urheiluhieroja kohottautuu käsiensä varaan ja pumppaa viimeiset työnnöt pimppisi perukoille.

Palaamme huoneeseen käsi kädessä puhumatta mitään. Vedän kaluani taaksepäin ja luiskautan sen reisiesi väliin. Ajatus jää kuitenkin kytemään ja varaamme ajan kylpylästä.

Käännyn ympäri ja hierojani aloittaa hellän käsittelyn etureisistäni, hipaisee kuin ohimennen kaluani, joka on puolijäykkänä pyyhkeen alla.

ilmaista seksiä

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s