Oskari Pyysi Minua Nousemaan, Ja Kävi Itse Selälleen Sängylle.

Ei nyt – sanon. – tänään sinä et tee mitään, siksi kätesi on sidottu ja silmilläsi side. Pysähdyn keskelle lattiaa ja irrotan otteeni sinusta. Rinnat paljaina, hame riettaasti vyötäröllä. Hätkähdät hieman, kun kuulet että menen avaamaan.

Claude asettuu allesi niin, että voi jatkaa klitoriksesi käsittelyä. Toden, joka muuttuu fantasiaksi? Heidän kullinsa paisuvat ja kovettuvat, kun he himoitsevat sinua.

ilmaista seksiä

Muutaman puhelinsoiton jälkeen lupasin lähteä ajelemaan poikaa vastaa. No jokapoika kysyi uudelleen: “Oletko ajokunnossa ja onko sulla autoa?”

Jou alkoi vapista kliimaksin partaalla ja kiihdytin tahtia. Täytyy kyllä sanoa Haluatko Ilmaista Seksiä? että kiitollisempaa katsetta en ole eläessäni saanut kun se miten Jou katsoi minua hyvästellessämme. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme ja kiima yltyi, kysyin silmilläni haluaako hän ottaa suihin ja ah…… pojan huulet kiertyivät terskan ympärille ja kieli teki taitavia liikkeitä samalla rukaten kalun vartta. Onneksi rosvo ei vieny korttia joten rahoituspuoli pelasi.Tarkoitus ei ollut käyttää millään tavalla hänen hädänalaista asemaansa hyväksi ja tein sen kyllä selväksi. Hän vastasi myöntävästi, hymyili kaunisti ja nyökkäsi.

A free pop-up fashion market place The Closet will be on Thursday at 12-8 pm and from Friday until Sunday at 10am- 4pm. Event-goers can browse hand picked selection of clothing and accessories from By Weave, Bohemian Traders, Ukiyo, Skin & Bone, and Ragamuffin Jewellery.

Lähteet… http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

301 Moved Permanently

Inssiajo

Inssi kysyi, haluatko saada kortin eka yrittämällä vai joskus myöhemmin. Ajokortti oli ansaittu tosi rajulla mutta taidokkaalla ajolla.Mielsin ja nyökkäsin.Alussa sattui mahdottomasti, mutta pikkuhiljaa se alkoi tuntua ihan hyvältä. Välillä hän nuoli pallejani ja jopa peppureikääni.

Jonkin ajan kuluttua kaveri käski makaamaan auton konepellin päällä selin. Hän veti samalla kaluani rajusti,ja pian multakin lähti mällit lentoon. Sitten mies pani kätensä reiteni päällä, liikutti sitä ylös ja totesi, että siihen on sitten enää yksi keino.

Salarakkaan ihana yllätys 2

Oskari katseli silmiini nautinnollisen hymyn karehtiessa hänen huulillaan.. hän nipisti nänniäni lujasti samalla kun veti kalunsa suustani.

Aikansa hyväiltyään sormilla, tunsin miten toinen mies tuli lähemmäs minua ja asetti kovan kalunsa pään pepulleni. En voinut kuin ynistä nautinnosta.. sormet hyväilivät peppuani, ihana kova kulli pillussani ja vahvat sormet nipistelivät nännejäni.. Tunne oli niin ihana, nautinnollinen etten voinut kuin ynistä nautinnosta.. Miehet puhuivat keskenään miten hyvältä tuntuu, miten tiukalta pilluni tuntui miehen kalun ympärillä, miten suuhuni sai työntää kalun todella syvälle.. Tunsin molempien miesten kädet hyväilemässä rintojani, nipistelemässä nännejäni.

Oskari pyysi minua nousemaan, ja kävi itse selälleen sängylle. Tunsin miten toinen mies hieroi peppuani, antoi yhden sormensa leikkiä peppureiälläni, ja sitten työnsi sen hitaasti sisään..

<img src="http://i.imgur.com/YHPWqNa.jpg&quot; Swinger Parinvaihtoseuraa Netistä title=”ilmaista seksiä” alt=”ilmaista seksiä” width=”250″ align=”middle”/>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s