Ainoa Sinkku Ystävien Häissä

Ainoa Sinkku Ystävien Häissä

En tosiaan ole tänä vuonna juurikaan käynyt missään, eikä ole ollut kyllä tarvettakaan. On ollut niin kiirusta ettei kotisivun päivitys ole käynyt mielen vieressäkään. Yksi parhaista keinoista tavata tuleva kumppani on ystävien sekä ystävien ystävien kautta. Unelmien kumppani ei tule hakemaan sinua sohvalta, kun katsot Netflixistä kokonaista sarjaa putkeen. Kolme versiota samasta asiasta. No nyt mahtuu vaikka kolme paksua villapaitaa alle. Tarjoilen shampanjaa ja minun kanssani voi keskustella. Voi sanoa että kentällä oli kaaos. Mercadona sinnittelee vielä pitämällä kauppaansa kiinni sunnuntaisin mutta eiköhän sekin siitä kohta taivu muiden mukana. Lähdemme kohta Turkuun, josta laiva lähtee illalla. Miehelläni oli treffi-ilmoitus suhteemme ajan netissä ja sitä kautta hän bongasi nuoria naisia pitääkseen heidän kanssaan yhteyttä Facebookissa. Tällöin Flirtfair pelastaa tilanteeseen, koska sen kautta saat kontaktin nimenomaan niihin seksinnälkäisiin naisiin, joita haluatkin tavata silloin, kun toiveissa on saada ilmaista seksiä. Kuitenkaan näistä läheskään kaikki ei oikeasti sovellu seksin etsimiseen, vaan pahimmassa tapauksessa tuhlaat rahasi kalliisiin kuukausimaksuihin etkä edes lopulta saa sitä, mitä olit etsimässä, eli seksiä ilman kahleita.

Kaikki muut olivat pariskuntia. Ja kaikki tämä on sinulle täysin ILMAISTA! Pääset siis katsomaan muiden käyttäjien kuvia ja profiileja täysin ilmaiseksi. Jos joku ei tykkaa ulkomailta hankituista vaatteistani,niin ei meidan kotisivujen kuvia tarvitse katsella! Oli mahtava paikka mutta siellä ei saanut ottaa kuvia joten kaikki täytyy säilyttää muistissa. Ei sitten muuta kuin sinne vain kuvia katselemaan! Olen kaikkea muuta kuin matalan profiilin ihminen. Flirtfairissa on joukoittain niin naisia kuin miehiäkin, jotka etsivät seksiseuraa. Valitsin arviooni vanhemman kansikuvan kuin mikä lukemassa kirjassani oli – pokkariversion kantta kun koristaa kliseinen kuva valkoisesta ja mustasta kädestä koskettamassa hennosti toisiaan. Ole nopea, lue, katso UPEA KUVA ja jos olet samaa mieltä vastaa! Lue mistä kyse, katso kaunis KUVA rinnasta ja lähetä ilmainen viestisi »» Katso kahville ja muut SAMAN alueen ilmot! Suomi on kaunis maa? Se joka kaikki naiset aina pussas kun tuli bussiin. – Ulkomaille rahaa kantaneena, eli Ruotsissa käyn kelkkailemassa kaksi kertaa talvessa, niin tuli mieleen, että miksi pitää lähteä, jos saadaan kotimaassakin asiat kuntoon, Luttinen sanoo.

Nyt mulla on taas kisuli Fiera täällä hoidossa kaksi viikkoa. Seksiseuran haku kannattaa aloittaa valitsemalla omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuva deittipalvelu. Minulla on myös jatkuva haku uusien tanssijoiden kanssa, haen sekä miespuolisia että naispuolisia tanssijoita ryhmäämme, sekä malleja ja pr-työntekijöitä. Oli ihan miten tahansa, niin järjestämissäni juhlissa ei tietenkään näistä aiheista puhuta, vaan ilmapiiri tulee olemaan iloinen kuten Julia olisi halunnut. Parinvaihdon kohdalla (termin perustavimmassa merkityksessä) lopullinen ratkaisu riippuu siitä, mitä mieltä pariskunnat ovat toisistaan. – Ehkä se johtuu siitä, että sinulla on lupa mennä täysillä, eikä tarvitse pelätä ruhjeita, mitä ei kauheasti naisilla muissa harrastuksissa tunnu olevan. – Olen kuitenkin niin vanhanaikainen, että haluan ajatella meneväni naimisiin vain kerran. Tapasimme toisemme netissä pari vuotta sitten. Meillä oli tanssiryhmämme kanssa pari settiä alkuillasta Nykäsen lämmittelijöinä lavalla. Olen juuri siellä missä itse haluan olla. Palveluun liityttyäsi täytät persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Mitä sitä kiertelemään. Nyt ne ovat myös leipätyöni, koska valmistuin juuri seksuaalineuvojaksi ja kirjoitan Sinkkublogia.

Oulun seksikkäät јa kokeilunhaluiset naiset ja miehet odottavat yhteydenottoasi! Mittaamisen ei tule olla ainoastaan organisaatiolähtöistä hyötyjen ja haittojen arviointia, vaan huomioi mittareita kehittäessäsi tiedon koko elinkaari sekä avaamisen vaikutukset laajemmasta yhteiskunnallisesta näkökulmasta. Vietin koko päivän mökilläni. Enkä lähde koko päivänä mihinkään. Kolmekymppinen nainen eroaa miehestään ja palaa sinkkuuteen kymmenen vuoden tauon jälkeen – kymmenen vuotta vanhempana. Silloin ei vielä tärpännyt, mutta tutustuin moneen kivaan mieheen, joista muutamasta on tullut sen jälkeen kaverini. Helsinki on tälle toiminnalle todennäköisesti paras paikka, mutta kyllä tätä muuallakin harrastetaan. Muuten mahtava paikka mutta emme löytäneet mitään reittiä mitä pitkin olisi pitänyt kulkea joten meiltä jäi varmaan paljon näkemäti. Jos yhdessä viettämänne aika jatkuu ja jatkuu, selvitä jo etukäteen minne voisitte mennä syömään tai mikä baari olisi mukava paikka jatkaa illan viettämistä yhdessä. Toisaalta se on ihan hauskaa kun kaikki ihmiset tunnistavat ja tulevat kyselemään nimmareita Helsingissäkin, mutta onhan se välillä aika rasittavaa. On aika anhittoman näköinen kortti. Ilmoituksesi julkaistaan myös Treffiarena palvelussa ja mahdollisesti sitä voidaan käyttää myös muissa yhteistyösanomalehdissä. Tietysti ohjaajat näkivät paljonkin virheitä mutta eihän sitä pystymetsästä heti tähtiä synny. Harjoittelin sitä jo eilen, laitoin nettiradion päälle kuudelta ja kuuntelin uskollisesti kahdeksaan asti. Laitan tyynyn Iinan kasvojen päälle ja käyn tytön päälle makaamaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s