Tämän ikäistä seuraa miehet ja naiset oikeasti etsivät

Tämän ikäistä seuraa miehet ja naiset oikeasti etsivät

Lehtonen, Jukka (toim.) (1999) Suomi Homo fennicus. Lehtonen, Jukka (2002) Työntekijöiden moninaisuus ja työelämän heteronormatiivisuus. Ahtaat tilat, kovat pinnat, tiellä olevat esineet kuten ratti ja vaihdekeppi sekä vaikeus löytää molempia miellyttävä asento saattavat tuottaa aloittelevalle autosekstailijalle hyvinkin suuria alkuvaikeuksia. Muutaman kerran mies on ollut äärettömän miellyttävä. Eipä ole vielä ollut tätä ongelmaa oikeasti, koska ei ole kukaan nainen ikinä vastannut lähettämiini viesteihin. Miten kehtaan sanoa, jos en haluakaan häntä, nainen kyselee mieheltään. Olen 32-vuotias nainen Suonenjoelta. Helsinkiläinen Saara, 19, on kuin kuka tahansa nuori nainen. Tässä on enemmän N’in tutustu sivun. Tämä sivusto on erinomaisen hyvä paikka löytää itselleen nuori seksikäs mies seksikumppaniksi. Pitkän miettimisen jälkeen pistin itsekin ilmon nettiin, nuori opikelijapoika, hyvännäköiseksikin haukuttu ja punttisalilla viihtyvä hake vanhempaa sponsori herraa auttamaan vuokran kans.

Vanhempia miehiä saattaa erityisesti kiinnostaa, että nuoret naiset etsivät tällä sivustolla itselleen ns. sugar daddy -seuraa eli vanhempaa miestä, joka ostaa pieniä lajoja ja käyttää ulkona syömässä vastapalvelukseksi hyvästä seksistä. Yli 30-vuotiaat naiset eivät enää pelaile pelejä, vaan homma on selvä. Nyt homma alkoi sujua. Tuloksena on toimiva ja yhtenäisen yhteisön synnyttävä treffipalvelu, joka palvelee hyvin kohderyhmänsä tarpeita. Elämä on kohdellu enemmän kaltoin kun hyvin, yksinäisyydestä olen kärsinyt aika kauvan ja olen hieman älyllisesti vajaa, mutta mikään näistä ei ole, este millekkään asialle tässä mailmassa. Näistä sinä haluat pysyä erossa, jos haluat vain kuumaa ja kiihkeää seksisuhdetta. Miten olisi kuuma pano miehen kanssa?

Vaikka tilanne oli pelottava, oli miehen käsissä jotain sellaista, etten osannut pelätä henkeni edestä. Haittaako sinua esimerkiksi nähdä toisen miehen jäykistynyt penis tai kuvottaako sinua ajatus tuplapenetraatiosta, kun toisen kundin kivekset hinkkaavat omiasi? Kolmannen menestystarinan nainen kertoo kuinka hän aluksi viestitteli miehen kanssa, joka vaikutti mukavalta, mutta kun hän tapasi kyseisen miehen oli tämä todella outo. Me emme lupaa 100 % onnistumista – mutta tarjoamme vinkit siihen, miten maksimoit mahdollisuutesi löytää seksiseuraa verkosta. Netistä löytyy kuitenkin kaikille seksiseuraa, kunhan jaksaa olla aktiivinen ja panostaa hieman vaivaa viestittelyvaiheeseen. Seuranhaku netin kautta on hyvä tapa löytää elämän kumppani, jos on valmis näkemään vähän vaivaa. Hyvä vinkki flirttailussa on aina flirttailla takaisin. Luo hyvä profiili. Kontaktoi kiinnostavia henkilöitä ja kun saat treffit sovittua taustalla on  enää yksi kysymys: ”miten saan treffeille saamani henkilön haluamaan seksiä kanssani? Entä mihin kannattaa mennä treffeille?

Koska asento on haastava jo sellaisenaan, Bustle myös suosittelee, ettei sitä kokeiltaisi suihkussa, vaikka ajatus vaikuttaisikin kiihottavalta. Tutkimusten mukaan valtaosa alle kuusikymmentä vuotiaista aikuisista miehistä ajattelee seksiä vähintään kerran päivässä. Valtaosa rikoksista tapahtui tekijän auton takapenkillä Lima Townshipissä Michiganissa auton ollessa pysäköitynä tienposkeen. Syitä tähän on lähinnä tekopyhyys ja tietämättömyys, sillä useat kyselyt ovat näyttäneet, että noin puolet ihmisistä pettävät kumppaniaan ainakin kerran pidemmän suhteen aikana. Viime syksynä päätin pidemmän passiivisen kauden jälkeen tehdä kokonaan uuden deittiprofiilin nettiin. Kallion ja Osmo Kontulan kirjoittama Happy End ilmestyi viime vuonna. Tutkimusprofessori Osmo Kontula käsittelee teoksessaan Mielen seksuaalisuus kanadalaistutkimusta optimaalisesta seksistä. Jos pidät flirttailusta, tuhmista puheista, seksistä, haluat suhteen tai yhden yön jutun, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

Yleensä sen oikean löytäminen vaatii yksinkertaisesti tuuria ja sattumaa, että satutte samaan aikaan samaan paikkaan. Toisaalta taas sitten, millä tahansa muulla seuranhakupalstallakin toisensa kohtaavat samaan sosiaaliseen ja taloudelliseen ”luokkaan” kuuluvat henkilöt. Mutta! Social Psychological and Personality Sciencessa julkaistun tutkimuksen mukaan seksin harrastaminen kerran viikossa – ei enempää, ei vähempää – lisää ihmisen onnellisuutta. Viikonpäivällä tai ajankohdalla ei ole niinkään väliä. Jälleen kerran molemmat tytöt purskahtivat nauruun ja tirskuivat ja sättivät meitä. Tämä pätee tutkimusten mukaan niin hetero- kuin homomiehiinkin. Seksiä on mahdollista saada juuri niin usein ja niin paljon kuin itse haluaa. Vaikka et varsinaisesti jännittäisikään seksiä saatat silti tuntea painetta suoriutua erinomaisesti ensimmäisestä kerrasta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s