Mutta Tällä Kerralla Kun Oli Minun Vuoroni Kertoa Fantasiani, Mervi Kiihottui Melkein Liikaa, Sillä Fantasiani Oli Seksi Naisen Kanssa.

Voihkaiset kun kiinnitän ne isompiin häpyhuuliisi. Kuulen kuinka hengityksesi muuttuu raskaammaksi ja katkonaiseksi. Elleivät ole niin siitä seuraa tuntuva rangaistus.Otan toisen köyden, painan kyynärpääsi yhteen ja sidon käsivartesi kyynärpäiden yläpuolelta. Konttaat niin pitkälle, että patterin putkessa ja nilkoissasi kiinni olevan tangon välinen köysin on kireällä. Otat huivin käteesi samalla katsoen edessäsi olevan lipaston päällä olevasta kellosta, että tulen 10 min sisällä ja toteat pysyneesi hyvin aikataulussa.Kuinka paljosta he ovatkaan jääneet paitsi ilman tätä mahtavaa nautintoa ja sen tuottamaa tyydytystä. Köysien puristuksissa olevat pingottuneet rintasi ovat painautuneena lattiamattoa vasten, selkäsi notkolla, pakarat avonaisena pystyssä ja tankojen levittämänä jalat leveällä. Aloitat huolellisesta suolihuuhtelusta. Avaat kirjeen ja alat toimimaan määräysteni mukaisesti. Hormonisi hyrräävät ja tunnet kuinka häpysi turpoaa ja kostuu.

Sidot huivin silmillesi, viet kätesi selän taakse ja kiinnität käsiraudan oikeaan ranteeseesi odottaen avuttomana kiimassa ja jännittyneenä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan…

Lenkkisauna

Mutta päätimme vain kiiruhtaa pois saunasta suihkuun ja sieltä kotiin. Naureskelin vaan ja mieheni tyytyi siihen.Sillä kun katsoin muihin, he olivat myös nussimassa ja nuolemassa toisiaan.Sen jälkeen hän sanoi että oli minun vuoroni.Ja kaikki laukesimme ajatukselle, että miehetkin tulisivat tänne. Mutta tällä kerralla kun oli minun vuoroni kertoa fantasiani, Mervi kiihottui melkein liikaa, sillä fantasiani oli seksi naisen kanssa. 😉 Mervi kuin hyökkäsi pilluni kimppuun ja aloitti “lämmittelyn”, eli pilluni nuolemisen. Olemme naisten kesken usein puhuneet fantasioistamme ja seksistä. Oli taas se ihana tiistai ja naisten lenkkisauna aika. Mutta tämä kerta oli jotain aivan MAHDOTTOMAN ihanaa!!Häntä ei haitannut ikäero yhtään.

Hetken epäröin ja vilkuilin muita, mutta muutkin olivat kiihottuneet jo niin paljon että he vain anelivat että aloittaisin heti.

Hypytti persettään lantiota vasten ja pelkäsin, että jos kulli lipsahtaa pois vitusta niin sehän katkeaa osuessaan väärään kohtaan. Enkä muuta voinut vaan aloitin vastenmielisen puuhani omien spermojeni valuessa suuhuni. Se teki todella nannaa. Kesäloma aika firmassamme ja töissä “jokapaikanluutana” allekirjoittanut itse. Samassa makasin matalan lavapinon päällä housut kintussa naisen edessä. Katsoi suoraan silmiini ja sanoi, että nyt panettaa perkeleesti… Nainen aloitti hitaan ratsastuksen kullillani, hieroen vitullaan vain kyrvän yläosaa. Samalla hän talletti puhelin numeroni ja moikkasi, että terve käyttökyrpä hypätessään hyttiin. Onneksi oli irroittanut otteensa pusseistani, vaikka kyllä niihin vielä sattui. Olimme kyllä tavanneet aikaisemminkin ja jutelleet niitä näitä, siksi kai nainen tuli takaisin varastoon. Alastomaan perseeseeni pisteli lavan puupiikit mutta nainen oli aivan hulluna päälläni välittämästä mistään mitään. Mutta nainen ei jäänyt toimettomaksi. Levättyään nainen sanoi, että nyt sinä saat purkaa paineeni vittuun ja vaikka sanoin ettei se ole niin tarpeellista niin hän sanoi, ettei mies jää hänen kanssaan saamatta, anna tulla vaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s