Miten Mahtaa Päivät Jatkua?

Tyydytetty

Miehet ohjasivat minut yhteistuumin ratsastamaan selällään makaavan mieheni paksulla kepillä. ”Vihdoinkin pääsen tutkimaan näitä kehumiasi maisemia”, sanoi Petri Janille ja työnsi minua kevyesti selästä kohti mieheni syliä pylly pystyyn nousten. Petrin pyöreät ja kivenkovat pakarat meinasivat kyllä välillä saada keskittymiseni horjumaan.Kliimaksin vihdoin ollessa huipussaan, luulin menettäväni tajuntani, enkä pystynyt enää hallitsemaan mitään kehoni osaa. Pyörähdin konttausasentoon mieheni eteen ja sain tutun paksun patukan syvälle sisälleni. Emme ole kumpikaan varsinaisia saunojia suomalaiseen tyyliin, mutta kylmänä talvi-iltana on mukava käydä lämmittelemässä löylyissä ja pestä toinen toisemme suihkun alla.Muistan täydellisesti ensimmäisen kerran, kun tunsin kiihottuvani tunnistamatta vielä mistä oikeastaan edes oli kyse. Petrikin näytti entistä tyytyväisemmältä, kun mieheni sormet ylsivät hänen tiukasti ylös vetäytyneille kiveksilleen. Mielikuvitukseni alkoi laukata villisti ja olin aivan märkä jo pelkästä ajatuksesta.

Käännyin niin, että pystyin suutelemaan sinua ja samalla vein käteni haarojesi väliin.

Tiesit, että juuri mikään ei minusta ollut seksikkäämpää kuin paljas peppusi ja kosteana vilahteleva pimppi, kun nousit jyrkkiä portaita makuuparvelle.

– Arvaa vain mitä saat illalla, naurahdit ja lähdit peppu iloisesti pyörähdellen pesulle.Hieroin kermaista saippuaa hartioihisi ja selkääsi. Leikittelin vähän aikaa klitorikselle ja annoin sitten sormieni painua hieman sisääsi.

Aloitin vetämään häntä perseeseen hitaasti, samalla vein oikean käteni hänen märälle pillulleen, rupesin leikittelemään hänen klitoriksellaan samalla kun kiihdytin työntöjeni tahtia. Käänsin hänet ympäri, ja katselin tuota tiukkaa persettä, käskin Katjaa riisumaan farkut, hänellä oli mustat pitsiset pikkuhousut. Tunsin kullini kovettuvan, vein sen Katjan suuhun, hän aloitti imemisen, samalla leikitellen kielellään terskani ympärillä.

Tunsin laukeavani kohta, tartuin häntä hiuksista ja vedin hänet ylös.

Laukesin melkein heti perään hänen tiukkaan opiskelija pilluunsa, kyrpäni sykki sykäyksittäin spermaa hänen sisäänsä, sitä tulikin sitten reilumman puoleisesti. Kaikki henkilöt ovat yli 18-vuotiaita lukiolaisia.”Vittu mikä pano” Katja sanoi. Hän näytti empivältä, nyökkäsi ja otti rahan.
Vedin ne nilkkoihin ja vein käteni pakaroille.

Näytin hänelle viisikymppistä ja sanoin “saat tämän jos saan nussia sua”. Katja tarttui siihen oikealla kädellään, alkaen puristella sitä. Katjan silmät laajenivat hämmästyksestä, hän yritti sopertaa jotakin.

4 miestä ja minä

Ja hetkenpäästä anustani levitettiin…se oli tuskaa ja nautinnollista. Mahtavaa saan valtavaa tummaa kyrpää. Melkein laatta lensi.Mmmmmmoooooommmmm….Sekin upposi syvälle…Sitten huivi kiristettiin taas silmilleni, kun se alkoi.

Minut nostettiin sohvan rahille selälleen ja jalkani nostettiin ilmaan, pääni roikkui lattiaa kohden. “Tsot tsot, tuhma poika” Hän sanoi hieman leikiten ja jatkoi: “Side silmille, annas kun autan” hän sitoi huivin tiukahkosti ja suuteli minua hellästi.

Perjantai-ilta 2

Pukeudut minun haluni mukaan ja tottelet minua mutta toki lupasin olla satuttamatta kultaani mitenkään, Hanna suostui epäröimättä ja huomasin hänen kiimansa vaan kasvaneen tietoisuudesta orjaksi joutumisesta. Miten mahtaa päivät jatkua?

Stringit olivat aivan märkänä Hannan kiimasta ja kultani voihki voimakkaasti kun vedin stringitkin alemmas ja liikuttelin dildoa edestakaisin kunnes otin sen pois, kiusoittelin tuota kiimasta voihkivaa rakastani ensin sormillani ja sen jälkeen ensin sisäreisiä suudellen siirryin pikkuhiljaa kohti Hannan pillua. Palautetta saa laittaa…Makuuhuoneen puolelle päästyämme otin nänninipistimet sekä köydet Hannan rintojen ympäriltä pois, kuten myös suukapulan kultani suusta ja siteen silmiltä. Hetken kielihoitoa annettuani Hannan ääntely ei jättänyt epäselväksi että hän oli orgasmin partaalla, ja jotenkuten rakkaani sai voihkinaltaan aneltua että ottaisin hänet jo.
Kiersin Hannan etupuolelle ja suutelin häntä kauan, kieltemme pyöriessä hyväilin kultani jalkaväliä ja rintoja samalla hänet sängyn reunalle istuttaen. Olin tuon kaiken aikana toki jo riisuuntunut ja itsekin kiihottunut mutta hillitsin itseäni, nousin istumaa ja jatkoin sormilla kultani hyväilyä samalla kun riisuin Hannalta housut kokonaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s