Lauri Meni Suihkuun Ja Otti Kylmän Suihkun, Suihkun Jälkeen Lauri Meni Saunaan Ja Yritti Päästä Kiimaisesta Mielestään Edes Hetkeksi Eroon.

Kiitoksia lukijoille.Hetken siinä tytön leikiteltyä hän sanoi että haluatko rintojen väliin, vaikkei rasvaa olisi. Pakko maistaa. No heti kun sain auton sammutettua tyttö suuteli minua ja minä vastasin takaisin. Tunsin munani olevan aivan loppu nytten tyttö kysyi että jos ensi kerralla otettaisiin pieni pano vai kuinkas olisi.
Ei siinä paljoa mietitty kun se tapahtui! Hetken siinä suudeltuamme hän alkoi koskettelemaan housujen päältä elintä. Sitten lasti siirtyä elimestä suoraan hänen kasvoille ja suuhun. Olin viemässä tyttöystävän kaveria inssiin.

tekstiviesti flirttailu

Lämpöä osa 1

Joonasta väsytti ja hän meni nukkumaan huoneeseensa, Laurikin ajatteli mennä takaisin sänkyyn kun kerran ei ollut muutakaan tekemistä. He tulivat hyvin juttuun ja uskomatonta kyllä se oli koska heidän ystävyytensä tiheni kun Lauri tuli kaapista ulos, eikä Joonas halveksunut häntä ollenkaan vaan puolusti tätä päätöksessään. Lauria jäi se mietityttämään pitkäksikin aikaa vaikka siitä olikin jo kulunut muutama vuosi.

Joonas ja Lauri olivat nyt talon vankeja, mutta onneksi lämpöä riitti edes jonkin verran niin kauan kuin puita riitti, Joonas ajatteli auttaa Lauria puiden ja lämmityksen kanssa ja he koskivat toisiaan vähän väliä joko vahingossa tai tahallaankin, jokaisella kosketus kerralla he tunsivat jotain erikoista välillään. Lauri meni suihkuun ja otti kylmän suihkun, suihkun jälkeen Lauri meni saunaan ja yritti päästä kiimaisesta mielestään edes hetkeksi eroon. Joonas kertoi tarkkaan miten hän oli toiminut ja Lauri kuunteli myös peiton alla mutta vain vasta päätä Joonasta ja mietti kuinka hän ja Joonas olisivat olleet sängyssä tekemässä noita juttuja mitä Joonas kuvaili tarkoin ja hitaasti.

Laurilla seisoi ja kiima olikin jo kova ja Lauri sanoikin että varmaan hän menee ekaksi saunaan vai?

Aamulla Joonas kirosi isosti kun lunta oli tullut niin ettei päässyt kunnolla ovestakaan pihalle, Lauri heräsi ja tuli kysymään sitten että miksi Joonas kiroaa niin kauheasti? Lauri meni nukkumaan ja toivotti yötä Joonakselle joka jäi vielä katsomaan leffaa, mutta piakoin Joonaskin tuli nukkumaan.Joonaksella meni vähän pidempään kuin Laurilla ja se huolestutti lauria hieman mutta ajatteli että Joonas ottaa nyt oikeen kunnolla löylyjä kun on kerran näin kylmä ulkonakin.

Owner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s