Sisälläni Räjähtää Ja Näen Kipinöitä, Pilluni Supistelee Lypsäen Sormia Sisäänsä, Kuuluu Maiskaus Ja Imu Klitoriksellani Loppuu, Tilalle Tulee Kylmä Puhallus Joka Vain Kiihdyttää Orgasmia.

Nyt minun on pakko pysähtyä toinen jalka ylemmällä askeleella.

Mies seuraa minua pysytellen aivan kiinni pepussani, pyöritän pyllyäni hieroen miehen etumustaa. Jo pelkästään se saa väreet kulkemaan vartalollani, nännejäni kipristelee kun ne nöpöttävät kovina kertoen kiihottuneesta tilastani. Sisälläni räjähtää ja näen kipinöitä, pilluni supistelee lypsäen sormia sisäänsä, kuuluu maiskaus ja imu klitoriksellani loppuu, tilalle tulee kylmä puhallus joka vain kiihdyttää orgasmia.

Hän vetäytyy minusta maiskahduksen saattelemana ja pilluni jää haukkomaan henkeä sulkeutuen hitaasti. “Mmhhh” kehrään miehen osaavissa otteissa. Kieli liukuu klitorikselle ja kaksi sormea uppoavat sisälleni tehden rytmikästä liikettä edes takaisin, sisään ja ulos, sisään ja ulos..

Created

Johtajan assintentti

Niinko, vastaan ja siirryn katsomaan asiakirjoja siten, että rintani koskettavat johtajan olkapäätä.

Koputan johtajan oveen ja astun luvan saatuani korot kopisten sisään. Kumarrun ojentamaan asiakirjat pöydälle niin, että rintani koskettavat johtajan olkapäätä.Hymyilen peilikuvalleni: tumma, hyvin istuva lyhythameinen jakkupuku kiristyy sopivasti pakaroiden kohdalta, mustat kiiltävät nailonit, korkeakorkoiset mustat avokkaat pitkien linjakkaiden säärten jatkona saavat varmasti johtajan katseen viipymään pitkään olemuksessani.Annan lantioni keinua kävellessäni johtajan pöydän ääreen.

Vanhaa miestä nakurannalla

Pian Hannu ilmaisi halunsa panna minua ja kaiveli repustaan rasvaa. Hannu pusersi rasvaa peräaukolleni ja levitti sitä huolella omalla kyrvällään jolloin rasvasi myös itsensä…

Hän esitteli itsensä Hannuksi ja minä itseni Tomiksi. Toisin kuin imettäjän hän nieli kaikki mitä minulta tuli ja nuoli myös kaluni puhtaaksi.

Kukaan ei ollut sanonut vielä mitään kunnes imettäjä kysyi haluaisinko minä imeä tai imettää. vastasin haluavani imettää. Huomasin että hän katseli himokkaana minua ja pian kysyikin haluaisinko imeä. Olimme Paavon kanssa siinä imemässä peppu pystyssä ja tämä sai kiimani vain yltymään. Sopii sanoin ja kumarruin ottamaan tuo mahtimelan suuhuni. Minä katselin ympärilleni ja huomasin muutamien ohikulkijoiden (Miesten) katselevan meitä. Hän ähisi että tulee ja pian imevän kaverin suusta alkoi spermaa pursuamaan. Hän nuoli imettäjän kalun puhtaaksi ja kääntyi minua päin. imettäjä ohjasi kaluni hänen suuhunsa ja hän alkoi ottamaan uutta lastia. Tämä julkisuus kiihotti minua entisestään.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s