Sillä Ei Ollu Rahasta Puutetta, Ja Sitä Taisi Aika Lailla Kiihottaa Ajatus, Että Pääsisi Panemaan Komeaa Nuorta Heteromiestä.

Mitäs sitten tehtäisiin? Alan puhallella pieniä kuumia henkäyksiä, se liikahtaa, käännähtäen kuin tuulta vasten. (Tämän yön ansiosta olen kyllä muutenkin rutkasti edellä ystävättäriäni.) Siitä se tuntuu pitävän. Mies alkaa hieroa öljyä pakaroihini. Työnnän tyynynkulman suuhuni etten huutaisi, nussiminen aiheuttaa muutenkin tarpeeksi meteliä. Otan itse tissit käsiini ja raotan niitä kutsuvasti.

Created

Pelihimo

Lähin lenkille ja yritin karistaa uhkakuvat pois mielestä, mutta eihän se onnistunut. Mä voisin vahtia sua ja pitää huolen, että sä et enää sorru pelaamaan, Arto leperteli mun korvaan.

Sanomattakin oli selvää, että kaikki oli mennyt.

Mä olin pohtinu, missä vaiheessa mun kannattais ottaa mun uusi sortuminen puheeksi, ja olin tullu siihen tulokseen, että paras oli tuoda asia esille ennen sänkyyn menoa. Arto ei saanu katsettaan musta irti, ja se halus jo eteisessä auttaa mua riisumaan nahkapusakka pois päältä, mikä oli hyvä merkki. Sillä ei ollu rahasta puutetta, ja sitä taisi aika lailla kiihottaa ajatus, että pääsisi panemaan komeaa nuorta heteromiestä. Se alko pumppaamaan kaluaan edestakasin mun sisällä, ja koitin myötäillä sen liikkeitä. Mutta kaikkeen tottuu, ja sitä paitsi velka lyheni nopeemmin, mitä pitempiä öitä sen luona vietin.

Että voi ihminen olla tyhmä.

seksideitti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s