Kieleni Työskenteli Väsymättä Ja Voimakkaasti Häpyhuulilla, Klitoriksen Päällä Ja Välillä Työntyen Sisälle Märkään Pilluun.

Rane kysyi vähän huvittuneen näköisenä koska näki että olin kännissä. Meillä oli oikein kiva ilta ja lähdinkin melkoisessa humalassa sieltä pois, kävellen totta kai ja kotiin oli melkein 4 km. “Sul on täydellinen vartalo, mä haluisin nuolla sun täydellistä pillua ja sun kiinteää persettä,” Rane sanoi ja melkein pelästyin mutta vastasin samalla tavalla: “Mä haluun saada sun täydellisen-vaaleanpunaisen ja pitkän ja paksun- kyrpäsi mun kosteaan pilluun ja perseeseen,” ja tunsin kuinka pilluni tikitti ja kuinka Ranen kulli nousi kuin tikka. “Ei mitään ongelmaa.” Nuolin kullin puhtaaksi ja nousin ylös. “Mihin sä nyt,” Rane kysyi vähän ihmettyneenä. “Joo, oli niin kiva ilta et teki mieli kävellä” sanoin. Rane sanoi hieman pilkettä silmäkulmassaan.

Muukalainen vieressäni

Hän on nyt tuonut omia nahkakuteitaan minun luokseni ja me ryskämme menemään aivan raivona. Panitko sinä sitä?En ruiskinutkaan liemiäni hänen naamalleen, vaan hillittömästi nivusiani pakaroihin takoen ammuin kaiken siellä suolessa.Mutta ensin peset hampaat!Onko varma, että te ette toimittaneet sitä hirviötä minun viereeni. Ojensin hänelle chapsit.

– Hmm, kieltämättä tuon hirveän krapulaturvotuksen alla saatat olla niin söpö, että olisin ehkä turvautunut voimankäyttöön.Nostin päätä tyynystä. Kisa sovittiin seuraavaksi päiväksi, kun emme enää muistaisi sen hetkistä krapulaamme.

Miesten kengät olivat ainakin kokoa 46. Hiivin hiljaa makuuhuoneen ovelle ja katselin näkyä parivuoteellamme. Saamassa laukesin Kaarinan suuhun ja tunsin, kuinka hampaat purivat hellästi elintäni ja kuinka spermani valui vasten kuumaa kieltä. Siinä hän seisoi edessäni tavaratalon parfyymiosastolla tuo kiihottava seksikumppanini, josta kerroin taannoin kertomuksessani ”Tanssien jälkeen”. Suunnistin ripeästi kohti autoa ja siitä auton taakse metsän puolelle. Naurahtaen Kaarina totesi, että mies oli mennyt keittiöön syömään ja hän oli tällöin ehtinyt hieman ”siistimään paikkoja” ja tuulettamaan makuuhuoneen. ”Kieltämättä kyllä nautin, se oli jotenkin niin rietasta ja aamulla mieheni halusi minua, joten olin tosi tyydytetty ja tyytyväinen nainen kahden miehen käsittelyn jälkeen. Istuimme takapenkille ja Kaarina laski kätensä housujeni etumukselle ja kokeili seisovaa kaluani ja hymyili samalla kauniisti.Tuota kertoessaan hän katsoi suoraan silmiini ja tiesin, mitä hän tarkoitti. Kieleni työskenteli väsymättä ja voimakkaasti häpyhuulilla, klitoriksen päällä ja välillä työntyen sisälle märkään pilluun. Nukahdimme sylikkäin.Menimme makuuhuoneeseen ja Kaarina kävi istumaan sängyn laidalle levittäen ihanan, siististi lähes paljaaksi ajellun pillunsa silmieni eteen ja komensi minua nuolemaan. Vieras sperma tirskahteli ulos pillusta elimeni vartta ylös kiveksiini saakka ja se teki naimisen tosi kiihottavaksi.

Huomenta Sari kihertele, mistäs aloitetaan hän kyseli innokkaana…

Lauantai aamuna olin itse jo hyvissä ajoin Saria vastassa salin aulassa, katselin ettei salilla ollut kuin pari vanhempaa äijää treenailemassa, tämä olisikin hyvä. Vaihdoimme vaatteet ja sen jälkeen pientä alkulämmittelyä kuntopyörillä.

Muutaman päivän kuluttua tästä näinkin taas Sarin puntilla ja huomautin hänelle että muistatkos, minun piti vähän treenauttaa sua? Lyhyehkö musta hame, tummat sukkahousut ja kireät mustat saappaat olivat aika yhdistelmä.

Sarilla oli tosiaan aika kookkaat pyöreät reidet, pieni mahanpömppö ja kiimaisen näköiset paksut jenkkakahvat johon mustat pikkarit imeytyivät näkymättömiin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s