Koneessa Ja Business-lounchissa Ottamani Valkkarit Eivät Innostustani Ainakaan Laskeneet Ja Kun Viimein Hiivin Kahden Lennon Ja Taksimatkan Jälkeen Varovasti Pimeään Asuntoomme En Enää Ajatellut Odottaa Aamuun, Vaan Halusin Rakastella Mieheni Kanssa Saman Tien.

Mutta Anitaa näky tuntui todella kiihottavan.Pääsin ensin riisumaan Johannalta puseron ja sitten vielä rintaliivit. Homo-Risto pääsi kahteenkymmeneen, ja hän alkoi luoda minuun riettaita katseita. Paljon todennäköisemmin sänkykumppanikseni päätyisi joku naisista, ja parhaassa tapauksessa saattaisin vielä selviytyä voittajaksi, ja saisin määrätä, mitä tehdään. Jos nyt joku naisista voittaisi jaon tai – pahin vaihtoehto – Risto uusisi voittonsa, se olisi meikäläisen menoa.

Sitten jäljellä pelissä olivat enää vain homo-Risto ja komea Timo, ja vaikka toisaalta kävi sääliksi Timon hätääntynyt ilme, niin toisaalta melkein toivoin Timon häviävän, sillä jotenkin koin tuon toisen nuoren miehen kilpailijakseni.

Kaappi-tiitin vaimona: sukkia ja sidontaa

Nolona hän alkoi selittämään:
– Tämä varmaan näyttää kummalliselta, mutta … itse asiassa tämä taitaa näyttää juuri siltä mitä tämä onkin.

Sitten huomasin Tompan olkapään yli menevän mustan nauhan. Jos haluat saada, niin anna minun ensin sitoa sinut.

Koneessa ja business-lounchissa ottamani valkkarit eivät innostustani ainakaan laskeneet ja kun viimein hiivin kahden lennon ja taksimatkan jälkeen varovasti pimeään asuntoomme en enää ajatellut odottaa aamuun, vaan halusin rakastella mieheni kanssa saman tien. Se näytti epäilyttävästi rintaliivin olkaimelta ja kun katsoin sitä lähemmin se näytti siltä yhä enemmän. Liikutin lantiotani eteen ja taakse ja terska hieroi mukavantuntuisesti liukasta vakoani.

Ilmeisesti haastattelu ei ole kovin teoriapainotteinen, mietin.Mari yskii ja pyristelee mutta Igor ohjaa määrätietoisesti neekerin kullin Marin suuhun. Mies vetää tukasta kasvomme yhteen omiensa kanssa ja alkaa pitkällä riettaalla kielellään leikin kanssamme. Igor vetää kiimoissaan Marin istualleen naamalleen, ja miehen urahtelut muuttuvat mutinaksi. Sitten tuo musta mies kiepsahti sohvalle selälleen ja nosti kevyen tytön päälleen.

”Hyvä tytöt, kiitos!..

Kun saan taas happea, niin mutisen jotain Igorille huonosta kohtelusta, jolloin miehen ilme muuttuu täysin. ”Kuulehan pikku suominarttu, jos tahdot töitä niin sinä tottelet minua, vaikka et pornoa näyttelisikään niin olet silti vaikka pikku huorani jos sitä tahdon, jos tahdot saada meiltä mallinkeikkoja!” Mietin että ilmeisesti kaikki tytöt ovat tässä studiossa Igorin palvelijoita ja ties mitä. Sitten mies nostaa jalkansa koukkuun kaiteelle ja komentaa minua siirtymään kiveksiltä hänen persereiälleen.

Alivuokralaishuone

Tekivät selväksi etteivät olleet suuttuneet eivätkä kertoisi vanhemmilleni. Tunsin kuinka vartaloni punastui ja erektioni oli räjähtämäisillään. Tunsin kuinka jokainen kosketus poltti ihoni punaiseksi. Tunsin kuinka tiukka ote lanteillani työnsivät kehoani alaspäin aukaisten samalla hennot reiteni. Viikonloput vietin kyllä edelleen kotona maalla.Maija oli ekonimi, hoikka ja kaunis. Kaikki oli vielä hyvin kun he riisui minut.

Aamulla ennen kuin heräsin he tulivat huoneeseeni ja kyselivät vointiani. Vatsan sisältö ryöpsähti syliini. Kuinka monena iltana olinkaan onanoinut unelmoiden Maijasta ja viime aikoina noihin haaveisiin oli tullut myös Matti mukaan.Pääsin siististi sisälle ja suoraan kylpyhuoneeseen.

Mökkinaapurit

Tuija runkkaili meitä molempia hiljakseen ja minä yritin miettiä mahdollisimman tylsiä etten olisi lauennut heti kättelyssä, olin viimeksi saanut pillua kuukausi sitten. Ei mennyt kuin hetki kun kullini alkoi nytkimään ja lennätti suuressa kaaressa spermaa Tuijan kädelle ja ympäristöön.

Jatkoa seuraa ja kommentteja saa laittaa. Pariskunta näytti noin nelikymppisiltä, mies pitkä ja hoikka, nainen lyhyempi ja hieman pyöreähkö. Molemmat nauroivat ja sanoivat sitä tulleen kuin tykin suusta. Sieamilin olutta kun Markku äkkiä ehdotti että yllättäisimme Tuijan ja menisimme saunaan hänen kanssaan. Tarkoituksena oli laittamaan mökki talvikuntoon ja rentoutua luonnon rauhassa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s