Kerroin Toiveistani Hänelle Ja Hän Ehdotti Jo Seuraavaa Päivää.

Pyysin vain Reinon kertovan omin sanoin millainen vaimoni hieronta oli ollut. Reino pyysi vaimoani vielä liukumaan hieman alaspäin ja nosti vaimoni jalat erillään erillisille tuoleille. Varasin alustavasti ajan keskipäivälle jolloin me ollaan lasten kanssa mäessä, saa vaimo sillä aikaa kipeytyneet lihakset kuntoon ja ehkä jotain toiveita täyttää. Reidet saivat etupuoleltakin erittäin “tarkan” käsittelyn. Vaimoni kiitti kovasti kun olin järjestänyt hänelle niin hyvän hieronnan. Hän kertoi kuinka lomalla on mukava tehdä ns. lomahierontoja paikallisille turisteille. Kerroin toiveistani hänelle ja hän ehdotti jo seuraavaa päivää. Pakaroita hieroessaan hän oli pannut merkille kuinka vaimoni häpyhuulet olivat hieronnasta kostuneet ja oli hieman jo syntynyt kiimatippoja.

Reino aloitti kummankin jalan hieronnan aivan jalanpohjasta asti.

Shemale fantasia 2

Nielen kaiken. Lopuksi he suutelevat minua, ja kiitän kumpaakin hienosta sessiosta.Anita työntää korkkarin koron tiukkaa anukseeni, mikä sattuu aika paljon. Rentoudun, ja pian kipua ei tunnu enää, sillä olen ihan hekuman partaalla. Iso kalu sattuu ensin, mutta kipu vaihtuu nopeasti nautinnoksi. Nuoltuani kengän koron käskee Anita antamaan kengän takaisin hänelle. Julia ottaa kyrvän ulos perseestäni, ja runkkaa lastinsa korkkariin. Anita antaa korkkarin, ja käskee Julia laukeavan kenkään. Julia huokaisee nautinnosta ja käskee Anitan työntää kielen syvemmälle.

Kyrpäni seisoo kovana, ja Julia huomaa sen, jolloin hän alkaa runkata sitä nopeaan tahtiin. Nautin siitä tosi paljon.

Tällä kertaa ei edes yritettykään sopia saunavuoroista, koska edellisenä vuonna kaikki kävivät saunomassa miten kukin halusi. Olin nähnyt tuon naisen aiemminkin alasti edellisenä kesänä samassa paikassa yhdessä saunomassa: 45v, suhteellisen hoikka, ja C-kupin rinnat. Edellisen vuoden kesätapahtuma sovittiin taas uusia juhannuksena tänäkin vuonna. Lupasin hänelle salaista nuolemista, jos hän haluaisi. Saunalla oli vielä yksi nuoremmista pojista pesulla, kun menimme pesuhuoneen läpi löylyyn, ja vaimoni ystävätär huomautti, että hän oli huomaavinaan, että tuo poika oli kyllä ollut runkkaamassa kun tulimme pesuhuoneen läpi.Oli varmasti ollut niiden miesten naitavana, ja ehkä minunkin kanssa, koska hänet oli juotettu täysin humalaan.

Panokeisari huomasi hetkensä tulleen ja vetäisi nopeasti tanakan kyrpänsä ulos valuvasta pillusta. Mutta perheenpään sana oli selvästi laki. Olin kyllä varma, että tuollainen nuori kolli oli nussinut lukemattomia kertoja aikaisemminkin.Seljakin huomasi äijän nussivan nyt paljaalla kullilla ja yritti huohotukseltaan huutaa apua Özanilta.Panokeisari oli säälimättä siementänyt naiseni pillun täyteen vahvaa, turkkilaista sukumälliä. Kun nuori mies Seljan viereltä joutui nousemaan, hyppäsi nojatuolista toinen niistä vanhemmista ja myös harmaantuvista äijistä tilalle. Selja valitti ja vaikersi, minkä jaksoi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s