Hän Ottaa Kivi Kovasta Kyrvästäni Kiinni Ja Ohjaa Sen Ahnaasti Pilluunsa.

Juha nieli ja Antti puolestaan sylki ne pois mutta suuteli minua sillä välin kun Juha imi kulliani.

Antti voihki ja ähki samalla kun minä ratsastin tiuhaan tahtiin hänen kullinsa päällä ja kullini kovana heilui niin hemaisevana että Juhan suu sattumoisin ilmestyi nuolemaan ja imemään sitä samalla kun Antti puolestaan toisella kädellä piti lantiostani kiinni ja toisella kädellä hieroi Juhan kullia. Olimme sopineet että saan katsella jos haluan koska se kiihottaa kuulelma heitä enemmän kuin mikään.

Antin kanssa aloin huomaamaan että olen tosissani homo, Antti myös auttoi minua koulussa että kotonakin.

Kolmen miehen kova naiminen kylppärissä oli yksi kaikkien aikojen kiimaisemmista jutuista mitä voi kertoa kellekkään.

Leikkiä

Suutelet minua ja hyväilemme toistemme vartaloita käsin…Otan pääni jalkojesi välistä ja tulen viereesi. Näykin niitä huulillani ja tunnen kuinka kovilta ne tuntuvat sormieni ja huulieni kosketuksesta….

Riisut housusi ja minä otan myös kaiken pois jättäen pelkät valkoiset bokserit jalkaani… katsot kiihottuneena niiden läpi seisovaa kaluani…Hyväilemme toisiamme…

Kaadan sinut sängylle ja suutelen vatsaasi. Ohjaan kaluni takaapäin pillusi huulille…se etsiin tietään hapuilevasti ja pelkkä kosketus reisiisi ja pillusi huuliin saa sen melkein laukeamaan… en ehdi kuin työntää sen sisään kuuman märkään pilluusi takaapäin ja vetää hiukan takaisin päin kun ihanan kostea liukas ja puristava tunne saa minut laukeamaan… ynähdän ja lasti kuumaa spermaa sykkii sisääsi…. lysähdän päällesi…

Olen aivan sekaisin himosta ja minun pitää saada laueta, jotta pysyn järjissäni. Maistelen sinua ohuen kankaan läpi, joka on saanut jo kiihottavaa makua kostuneesta pillustasi.

Riisut viimein bokserini ja alat leikkiä todella kovana seisovalla kalullani.

Kuulen kuinka hengityksesi muuttuu raskaammaksi ja katkonaiseksi.

Tekstiviestissä kerroin missä “koulutuspaikan” osoitteen ja missä avain on.

Menet kylppäriin ja näet esille jättämäni pyyhkeen. Käännät molemmat sauva värisemään hiljaisella nopeudella.Peräaukkosi ja pillusi supistelevat kiihottavasti värisevien sauvojen ympärillä.Otat toisella kädelläsi vierestäsi maton päällä olevalta tyynyltä hieromasauvan.

Saharan prinsessa.

Otin noin 25cm kyrvän suuhuni.

– Oleppas nyt huora hiljaa, tai et saa kyrpää ollenkaan.

Varmaan kaksosia, epäilin.

– Saatanan tiukka perse, huudan tänne Jorman kuvaamaan.Huusi Joe. Jon kävi kuumana, hän otti kyrpänsä pois pillustani ja rupesi nuolemaan, avitin vähän ja avasin pilluani, että hän pääsisi hyvin nuolemaan, Joekin otti munansa pois perseestäni ja aloitti nuolemisen. Huusin Joelle ja Jonille.

– Aah, uuh, lisääh, nussi nussi, lujempaa.

Runkkasin sitä suussani, runkkasin niin paljon kuin osasin, kunnes tunsin kuumaa nestettä suussani.

Voihkaisujen saattelemana hän lopulta hyvin hitaasti työntää dildon pilluunsa.

Olen aivan äärettömän kiihottunut ja riisun itseni istuessani. Tartun Miia lonkasta kaksin käsin ja aloitan loppu kirin.

Miia keskeyttää hetkeksi toimensa ja ottaa yöpöydän laatikosta punaisen dildon. Tässä vaiheessa minun on pakko istua alas tuolille ja aukaista housuni ylimmät napit niiden kiristäessä.Lopulta Miia levittää jalkojaan ja koskettaa rohkeammin kosteata pimppiään ja silmin nähden nauttii samalla puristaen rintoja entistä kovemmin. Miia kieriskeli sängyllä unta saamatta. Miia kiusoitteli vielä klitoristaan dildolla hetken aikaa jonka jälkeen hän sai ensimmäisen orgasminsa. Hän ottaa kivi kovasta kyrvästäni kiinni ja ohjaa sen ahnaasti pilluunsa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s