Kauhusta Uikuttaen Yritin Rimpuilla Vapaaksi Kun Kiimaisen Joulumuorin Valtavat Kuution Kokoiset Rinnat Lähestyivät Minua, Mutta Tonttujen Ote Oli Vahva Kuin Härällä.

Sinipunaisena sykkivä valtava terska levitti hitaasti häpyhuulia ja milli milliltä upposin syvemmälle. ”Aa, aahh, uu, varovasti, sattuu, se on kaameen paksu!”Pillu oli todella valuvan märkä ja tytöllä jo orgasmi lähellä, kun hän yhtäkkiä työnsi pääni pois jalkovälistään ja kohottautui. ”Sä voit jatkaa tota ihanaa nuolemista myöhemmin, mut nyt mä haluun sitä sun paksua kalua mun pilluun. Hetken pysyttelimme porukassa, mutta aika nopeasti hajaannuimme ympäri yökerhoa. Muistin Katin edellisen kevään tunneilta, jolloin olin hänen ryhmäänsä opettanut. Mä en kyllä takuulla pysty kävelemään huomenna mutta mä haluun lisää.

Kati avasi oven ja päästi minut sisään.

Kumnarruin Katin päälle ja painoin huuleni hoikille reisille. Astahdin kiinni Katiin ja työnsin häntä kohti sänkyä. Samassa puristus hellitti sen verran, että pääsin taas liikkumaan. Ja näin ensimmäisellä kerralla olisi hyväkin hoidella homma aika nopeasti, jotteivät Katin paikat kipeytyisi liikaa. Tuntui kuin pillu nylkisi pian nahat kalustani.

Ilkeitä kääpiöitä ja kiimainen amazonijoulumuori

Arvaa mitä? Perseeseeni työnnettiin paksu joulukynttilä ja minut käännettiin voimakkain ottein selälleni.

Kauhusta uikuttaen yritin rimpuilla vapaaksi kun kiimaisen joulumuorin valtavat kuution kokoiset rinnat lähestyivät minua, mutta tonttujen ote oli vahva kuin härällä.

Pahimmat painajaiseni olivat heränneet eloon…

Vartalo hiestä märkänä nousin huutaen istumaan.

“Joku on ollut hyvin tuhma poikaNäin huoneessani lauman ilkeän kurittajani kokoisia naispuolisia tonttuja. .Kaksi tonttua hyppäsi sängylle ja alkoi nipistellä nännejäni.

“Nyt pidetään vähän hauskaa narttu.”Pelkäsin, että kyseessä olisi tv-lupatarkastaja, jotenkuten joka kerta ovea avatessani, katsoin varovasti ovisilmästä ennen kuin avaisin ovea kenellekään. Laitoin pyyhkeen lanteilleni ja menin avaamaan ovea. En enää koskaan kehottaisi ketään naista hankkimaan silikoneja.

Nyt annoin mielihyvin pyllyä hänen sormilleen. Kuului maiskahtavia ääniä kun kulli teki varovaisia rynnäkköjään aukon suulla, ja minä ajattelin että nyt siellä on vihdoin kyrpä.

– Tutustu rauhassa, Jaska sanoi.Äkkiä peräaukkoni ikään kuin laajeni ja avautui. Palasin pyyhe ympärilläni olohuoneeseen.

– Mitä sä eniten haluaisit kokeilla? Mutta samassa Jaska veti ulos.Hän taisi todella tietää mitä teki.

– Ei se mahu millään, sanoin.Jaska istui sohvalla alastomana, hajareisin. Hän pani lisää voidetta ja tunsin miten sisääni työntyi 2 sormea.

Esillä? Ystävystyin minua puolet vanhemman porarin, Jaskan, kanssa.

Orjan päiväkirja 20

“Tää on muutaman sentin paksumpi kuin mitä orjalla on unituttina, mut täähän sopii orjaan hyvin, vai kuinka?” Musta tuntu et Masteriakin panetti ihan vitusti, kun se vaan huokaili ja sen kyrpä stondas kivikovana.

Mun kassit roikku nyt todellakin polvissa, kun Mika tarras niihin kii ja alko puristeleen.

“Joko orja muistaa kuka orjaa käskee ja mikä on orjan osa” Masteri kysy multa.

Mun käsiä ja jalkoja särki kun Masterit viimein tuli ja päästi mut irti seinästä. Oikeestaan se saunominen meni paremminkin esileikis. “Avaa farkkujasi sen verran että todella on syytä juhlia” se jatko ja mä nykäsin farkkuni polviin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s