Hän Peruutti Nelinkontin Ja Nousi Niin, Että Hänen Peppuvakonsa Oli Kasvoillani.

Serkun poika

Kun Jari tuli suihkusta, ei hänellä ollut kuin pyyhe kietaistuna vyötäisilleen ja hän tuli minun viereeni sohvalle istumaan.

Otin Jarilta suihin ja hän tuli hyvin nopeasti.

Siinä mulla rupesi sitten yks kaks tekee mieli ihan hirveästi Jaria. Jari sanoi että hän ottaa vielä jääkaapista olutta ja kysyi ottaisinko minäkin. ”Joo, mulla on tyttö Eurassa, ollaan me oltu joku kerta”.

Hän oli sileä ja ihana ja märkä. Hänen kielensä liikkeet kiihottivat ja toivoin, että hänen huulensa laskeutuvat alas, vatsalleni ja alemmas, jossa kaluni odotti saavansa osansa lipomisesta. Hän peruutti nelinkontin ja nousi niin, että hänen peppuvakonsa oli kasvoillani. Hän katseli minua ja naukkaili viiniään. Minä en todellakaan osaa sanoa, kumpi maistuu paremmalta, viini vai Vampircian pillu, mutta monena hetkenä olen varma siitä, että viini jää pitkälle kakkoseksi. Lopulta toppi alkoi revetä. Nieltyäni aikalailla kasvoilleni loiskuvaa viiniä rakastajattereni muitta mutkitta istui kasvoilleni. Topin pitsit rutisivat, kun hän kiskoi itseään irti, mutta minun hampaani ovat pitkät ja terävät. Kieleni tanssi vimmatusti hänen häpykielensä kanssa, huuleni näykkivät hänen häpyhuuliaan. Join minkä pystyin, pärskin vähän ja sain kuin sainkin pidettyä viinin poissa silmistäni. – Toinen sinun maljasi, hän sanoi ja kaatoi toisesta lasista laihalle karvattomalle rinnalleni.

Uusi siivoojatyttö

Hymyilin ja pidin katseen hänen silmissään asettaessani vasemman käden varovasti hänen takamukselleen. Omassa kerroksessani tosin on suomalainen hieman jo kulahtaneen oloinen täti-ihminen, joka on varmaan siivonnut tätä kerrosta siitä saakka kun talo joskus 80-luvulla rakennettiin.

Eihän siinä sitten mitään, odottelin kärsivällisesti ovensuussa, että siivoojat saivat huoneeni valmiiksi. Ja sitten se tuli.

Kolmantena päivänä uusi tyttö tuli taas siivoamaan työhuoneeni.

Leluksi?

Kiihkeän, pitkän suudelman jälkeen käänsit minut nopeasti ympäri, nostit käteni seinää vasten ja painoit polvellasi jalkani erilleen.Olin yhtä värisevää, orgasmia kerjäävää lihaa ja täysin halujesi armoilla. Lantioni vavahteli epätietoisena, kun yritin päättää haluanko paeta jompaakumpaa kättä vai painautua sitä vasten.Halusin tätä lisää ja halusin pois himoni armoilta. Tiesin, että me tulisimme toimeen. Nipistelin nännejäni niin lujaa kuin sormin kykenin enkä aavistanut, miten kalpea silloinen nautintoni olikaan sinun kosketukseesi verrattuna.Aloin jo kääntyä, mutta sinä tiukensit otettasi minusta.Tunsin olevani kuin yksi niistä. Toisella kädellä nipistit klitoristani kovaa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s