Kiitos, Herra, Sanna Sanoi Alistuneena Ja Ryhtyi Töihin.ähisten Vedin Penikseni Hitaasti Sannan Perseestä.

Katselin huoraani, kun hän kakoi kaluni syvällä kurkussaan. No niin, koira tarvitsee vielä talutushihnan”, sanoin ja napsautin hihnan kiinni Sannan kaulapantaan.Sanna huomasi, ettei se onnistu ja lisäsi liukastetta. Käskin huoraani katsomaan minua silmiin ja hänen tehdessään niin nappasin kameralla Sannasta kuvan hänen lipoessaan kaluani.

“A-anteeksi, herra, minä…”Annoin plugin lutkalleni ja ojensin hänelle myös liukastetuubin. “Kiitos, Herra”, Sanna sanoi alistuneena ja ryhtyi töihin.Ähisten vedin penikseni hitaasti Sannan perseestä. Sanna heräsi säikähtäen ja parkaisi. Sanna alkoi tuijottaa videota hämmentynyt ilme kasvoillaan.

Master ottaa haltuun

Kumarruin eteenpäin, niin, että takapuoleni työntyi masteria kohti. Hän toi kätensä kasvoilleni ja avasi sormilla suutani ja työnsi sormen sisään. “Kumarru” käsky tuli selkeänä ja tein heti mitä käskettiin. Sain masterilta käskyn “laske housut alas”… -“ei ole tainnut kukaan vielä sitä korkata?”

Hetken levättyämme jatkoimme taas ja tällä kertaa saimme myös Sarin kanssa näyttää miehille kuinka naista pidetään oikein hyvänä. Hän jatkoi pitkään ja samalla siveli häpyäni todeten sen olevan ihanan pehmeä. Mutta siitä lisää ensi kerralla……Se oli kaikessa kauneudessa todella kiihottava.

Ravintolassa

Hän suuteli minua niskaan, ja kuiskasi samalla, että saisin korvata aikaisemman tottelemattomuuteni kunnolla, mikäli halusin tänään laueta. Taas oli yli viikko kulunut edellisestä tapaamisesta ja kännykkä oli koko sen ajan piipannut kiihottavia ja kiusaavia viestejä. Kävele eteisen invavessaan, hän käski, koputan oveen, kun olen maksanut laskun. Herrani söi pihviään kaikessa rauhassa ja katseli minua huvittuneena.Nyt pikkunarttu näyttääkin pikkunartulta, hän sanoi ja vetäisi minut yhtäkkiä porttikonkiin. Ynisin ja äännähtelin hiljaa syödessäni. Jo juna-asemalle mennessä lähes tärisin kiimasta ja odotuksesta, eikä matka ollut ainakaan yhtään helpompi. Tuijotin tiukasti lattiaan ja halusin äkkiä Herrani kotiin turvaan.Oletkohan jo tarpeeksi märkä naitavaksi, hän kysyi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s